Telephely

Taurus EMERGÉ

ContiTech Rubber Industrial Kft.

  • Budapesti út 10.
    6728 Szeged
    Magyarország

A szegedi ContiTech Rubber Industrial Kft. a Continental ContiTech AG. leányvállalata. Vezető fejlesztői és gyártói vagyunk a legkülönfélébb területeken alkalmazott kiváló minőségű gumitömlőknek.

A vállalat hosszú múltra tekint vissza a tömlőgyártásban. A TAURUS EMERGÉ tömlők széles választéke a teljes ipari spektrumot képviseli felhasználóik széles körét szolgálják.

A nemrégiben lezajlott tulajdonosváltás és szervezeti struktúra átalakítás további technológia korszerűsítést, minőségjavulás és újabb fejlesztéseket eredményeztek. A változások eredménye a korábban jól ismert és népszerű TAURUS EMERGÉ márkanév megújítása is.

A magas színvonalú gyártás, a konstruktivitás és szakmai tapasztalat, valamint a szigorúan ellenőrzött technológia szolgálnak alapul az elismert minőségnek, hosszú élettartamnak, és a könnyű kezelhetőségnek.

A Industrial Fluid Systems minden felhasználási területre képes szabványos tömlőt ajánlani. Mérnökeink és technológusaink támogatásával készek vagyunk bármely új igényre megkeresni a megoldást és kifejleszteni az egyedi tulajdonságú és felhasználású speciális terméket.

TAURUS EMERGÉ – ContiTech Rubber Industrial Kft., Szeged

ContiTech Rubber Industrial Kft., Szeged

TAURUS EMERGÉ – ContiTech Rubber Industrial Kft., Szeged

TAURUS EMERGÉ – ContiTech Rubber Industrial Kft., Szeged