A ContiTech-ről

Információk

TAURUS EMERGÉ – márka ContiTech Csoportnál

A TAURUS EMERGÉ a ContiTech Csoport márkája – A ContiTech a gumi- és műanyag technológiák szakértője. A tömlők és tömlőszerelvények fejlesztése, gyártása és kezelése révén a Industrial Fluid Systems üzletág képes közreműködni a személygépkocsikban, tehergépjárművekben és a legtöbb ipari alkalmazásban szinte minden közeg szállításában, ideértve az offshore tevékenységeket is.

Mottónk: Industrial Fluid Systems - the connecting force.

A ContiTech beszállítóként és összehangolt termékfejlesztés résztvevõjeként jelen van az egész világon . Leányvállalatainkkal, kereskedelmi kirendeltségeinkkel és vegyesvállalati partnereinkkel több mint 140 országban képviseltetjük magunkat.

A Continental AG konszernen belül a ContiTech vállalatok önálló vállalatcsoportba szervezõdnek, nyolc üzletággal. Székhelye a németországi Hannover. Üzletágainkban a decentralizált vezetés elve érvényesül, eredményességükért teljes felelõsséggel tartoznak. Mindezek innovációs hajtóerõt hoznak létre és elõsegítik a vállalatközi szinergiák hasznosulását. Emellett részesei vagyunk a Continental konszernen belül kialakuló fejlesztési partnerkapcsolatoknak és szinergiáknak, valamint az ezekbõl eredõ financiális elõnyöknek. Mindezzel vevõink érdekeit szolgáljuk.

Legfõbb piaci partnereink:

  • autóipar
  • vasúti jármũipar
  • gépgyártás
  • bányászat
  • nyomdaipar

TAURUS EMERGÉ – márka ContiTech Csoportnál

TAURUS EMERGÉ – márka ContiTech Csoportnál